Kerkpad 5a  ◼︎  6587 AS Middelaar

Alleen ga je snel,

samen kom je verder

Fotografie: Brooke Cagle on Unsplash

Onze filosofie en aanpak

Veel mensen laten het verloop van hun loopbaan sterk beïnvloeden door externe factoren. Je blijft uit gemakzucht of een veilig gevoel te lang in een functie vastzitten of je wordt gevraagd en kunt de arbeidsvoorwaarden niet weerstaan. Je hebt leuke collega’s dus waarom zou je veranderen?

En ondertussen groeit jouw onbehagen en heb je het gevoel dat je tot meer in staat bent. Je leeft je loopbaan met de handrem erop. 

Je hebt geen voldoening meer en je leeft de droom van iemand anders in plaats van je eigen droom waar te maken. ­C-commit wil voor zowel de starter als de mensen met veel werkervaring kansen creëren zodat jij je talenten en drijfveren ontdekt en een loopbaan kunt ontwikkelen die je niet alleen als zingevend ervaart maar je ook in staat stelt het leven te leiden dat bij jou past.

Fotografie: Artur Voznenko on Unsplash

C-commit voor C-committers


Ben je een collega, trainee of zzp’er dan zoeken wij opdrachten die bijdragen aan zowel je persoonlijke ontwikkeling als aan je loopbaanontwikkeling. 

C-commit ondersteunt je door er samen achter te komen over welke talenten je beschikt, welke talenten door ervaring al een competentie zijn en welke er nog ontwikkeld kunnen worden. Want je talenten dagelijks inzetten geeft je energie, plezier in je werk en zorgt dat jij gemotiveerd bent. Uiteindelijk is motivatie jouw belangrijkste energiebron. 

Om daar achter te komen nemen we je graag mee naar de wereld van jouw drijfveren en talenten.

Fotografie: Kevin Grieve on Unsplash

C-Commit voor opdrachtgevers


C-commit kent een lange traditie als betrouwbare en betrokken leverancier van tijdelijke inhuurkrachten. Door onze zorgvuldige selectie en intensieve begeleiding slagen we er telkens weer in de beste professionals aan ons te binden en aan u voor te stellen. C-committers blijven zich tijdens hun opdracht ontwikkelen waardoor u als opdrachtgever verzekerd bent van competente en zeer gemotiveerde mensen.

Copyright 2023 - C-commit